binnensilo

binnensilo

De  binnensilo’s van Vanpeteghem hebben een uniek ontwerp en zijn helemaal modulair opgebouwd. De silo van jouw keuze wordt geleverd in bouwpakket, met alle nodige onderdelen. Vul- en ontluchtpijp, aftapschuif, deksel en kijkglas zijn standaard meegeleverd. De silo wordt geleverd met een duidelijk en overzichtelijk montageschema, zodat het bouwen van de silo zeer snel kan gebeuren. Door deze manier van werken krijg je een economische oplossing voor de opslag van voeders of grondstoffen voor varkens, koeien, paarden, schapen, geiten, kippen,….

Door de vierkante vorm van de silo wordt de beschikbare ruimte optimaal gebruikt en kan je met een geringe hoogte een toch voldoende grote voorraad opslaan. Het vullen van een voederwagentje of kruiwagen is super gemakkelijk door de eenvoudig te bedienen schuif onderaan de silo. Je hoeft niet langer zware zakken te verplaatsen of te heffen.

Dankzij de silo kan je voeders in wrak aankopen, zonder dure verpakking of paletten. En dat is dan weer goed voor een mooie besparing en voor het milieu.

De silo biedt ook een uitstekende bescherming tegen ongedierte zoals ratten en muizen. De voeders worden veilig, ruimtebesparend en droog bewaard. De silo is ook duurzaam dankzij het warm gegalvaniseerd onderstel en de sendzimir gegalvaniseerde opbouwelementen.

Neem contact op met ons verkoopteam voor documentatie met gedetailleerde maten en opslagcapaciteiten.

Naast de basismodellen bieden wij ook binnensilo's met warmverzinkte trechter om boven een krachtvoeder automaat in loopstallen te plaatsen en stockagesilo's tot 60 ton. 

Contacteer ons verkoopteam via het formulier hieronder voor meer informatie.

Realisaties

Afbeelding
silo boven kva
Afbeelding
silo boven kva
Afbeelding
grondstoffensilo
Afbeelding
industriesilo

uw vertegenwoordiger voor binnensilo

  • Geert Carbon
  • Geert Vanpoucke (Oost België)
  • Jo Thiry (Noord België)
  • Stefaan Peene
  • Benoit Choteau (Frankrijk)

 

download de catalogus binnensilo

Dowload pdf

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.

We also use analytics & advertising services. To opt-out click for more information.