dieren

stalinrichting

Vanpeteghem
groepsfoto Vanpeteghem

stalinrichting is specialistenwerkDe know-how van de firma Vanpeteghem is van primordiaal belang.
Wij hebben specialisten in huis voor rundvee, melkvee, varkenshouderij en silo’s.
Samen met onze specialisten worden uw plannen tot in detail uitgewerkt.

lasser

eigen productie

Er wordt voortdurend geïnvesteerd in nieuwe machines wat ten goede komt aan kwaliteitsvolle, budgetvriendelijke producten op maat.
industriesilo

silobouw

ook uw silo zit in ons assortiment, neem contact met ons op.
vakantie 2024

 

Wij zijn met vakantie van 20/07/2024 tot en met 11/08/2024.

Terug tot uw dienst vanaf 12/08/2024!

 

 

klik op ons logo voor een korte voorstelling van ons bedrijf:

 

 

Combiboard Zeta: het perfecte wandsysteem rondom de melkrobot!

plaatsing combiboard
 
Het Combiboard Zeta wandsysteem is ideaal voor toepassingen waar stabiliteit, hygiëne en brandveiligheid belangrijk zijn. De profielen worden na plaatsing gevuld met beton. De combinatie van een gladde kunststof toplaag en een vulling met beton zorgt voor een hoge stabiliteit, sterkte en hygiëne.
Ideaal om rond een melkrobot te plaatsen, dus.
Zeta vullen
 
Ook voor andere wanden is dit systeem ideaal. Met Combiboard Zeta wordt zonder metselwerk zeer snel een sterke wand gerealiseerd die ongevoelig is voor vocht, schimmel of ongedierte. De muur is meteen glad en stootvast afgewerkt. Dankzij de speciale toplaag is een met Zeta gebouwde muur uiterst hygiënisch, kleurvast en eenvoudig proper te houden.

 

voorkanten Zeta
 
Meer informatie over het Zeta Combiboard wandsysteem vind je in de
 
Als je meer technische en praktische informatie wenst over dit systeem of een offerte wenst voor jouw toepassing, bel ons dan op het nummer 057/40 01 43 of stuur een mailtje naar info@vanpeteghem-online.be .

 

 

 

 

 

Vanpeteghem A&G bouwt kleine silo’s, 
ideaal voor de opslag van
houtpellets, voederkorrels, meel, ...

 
De silo is modulair en ruimtebesparend. Dankzij de rechthoekige vorm kan hij heel gemakkelijk in een hoek geplaatst worden. Hij wordt geleverd als bouwpakket en is beschikbaar in diverse afmetingen. De Vanpeteghem silo kan gemakkelijk op zolder of in een kelder geplaatst worden. Het volume kan men kiezen in functie van de beschikbare ruimte. De silo wordt compleet geleverd met deksel, inblaasbuis, ontluchtingsbuis en schuif onderaan de trechter. Ook alle benodigde bevestigingsmaterialen worden met het pakket meegeleverd. Als de silo gebruikt wordt voor houtpellets, is het mogelijk om een transport-systeem met spiraal te voorzien dat de pellets naar de voorraadtrechter boven de brander brengt, zodat deze zonder moeite kan opgevuld worden. Voor de silo’s zonder transportsysteem, zijn er wagentjes verkrijgbaar om de pellets te vervoeren. Dergelijke systemen zijn ook beschikbaar voor andere toepassingen zoals voederkorrels.
 
 

de Vanpeteghem binnensilo's bestaan ook in inox,
waardoor ze perfect zijn voor de voedingsindustrie.

Zo kan een bakkerij bijvoorbeeld de silo inzetten als opslag voor bloem, een brouwerij voor de opslag van mout. Andere voedingsgrondstoffen zijn natuurlijk ook mogelijk. Bel ons voor meer informatie op het nummer 057/400 143 of stuur een berichtje met uw vragen naar info@vanpeteghem-online.be.
 
 
binnensilo

 

maak werk van renovatie!

De landbouw staat voor grote uitdagingen. Daarom is het tijd om na te denken over het updaten van oude bedrijfsgebouwen, ze een nieuwe functie te geven en ze aan te passen aan de huidige normen. Zo hoeft u niet de hele dure administratieve molen te doorlopen, krijgt uw veestapel een betere plaats en wordt uw werkplek een stuk aangenamer. De firma Vanpeteghem is de ideale partner om dit te realiseren. We kunnen maatwerk afleveren, wat meestal wel nodig is binnen bestaande gebouwen. Er komt een ervaren vertegenwoordiger bij u langs om vooraf alles grondig af te spreken. Deze persoon komt u ook tijdens de verbouwingen regelmatig bezoeken om de vooruitgang van de werken te bespreken en eventueel bij te sturen waar nodig. Er kunnen ook ervaren monteurs helpen bij de werken. We maken heldere afspraken voor werken in regie zodat u zelf wat kunt meewerken en het kostenplaatje niet al te hoog oploopt. Zo bent u ook zeker dat het geheel financieel draagbaar is zonder bijkomende middelen. Zo wordt een probleemplaats op uw bedrijf weer een mooie plaats waar het aangenaam werken is en waarvoor de vorige generatie dankbaar is voor het respect.
Voor meer informatie, stuur een berichtje naar: info@vanpeteghem-online.be of bel ons op het nummer 057/40 01 43.
 
runderen in omgebouwde hangar

renoveren van uw daken

(verwijderen asbesthoudende platen)

 

De Vlaamse regering steunt de landbouwers in het aanpakken van het asbestpassief. Met deze steun wil men de asbestdaken op onder andere agrarische gebouwen versneld verwijderen.

Je kan via de website van OVAM een container laten
plaatsen voor het verzamelen van uw asbestplaten als je over een
landbouwnummer en BTW-nummer beschikt. Deze container wordt gratis geplaatst, opgehaald en verwerkt door OVAM.
Je vindt alle informatie op https://ovam.vlaanderen.be/ondersteuning-voor-land-en-tuinbouw#

De firma Vanpeteghem beschikt over de nodige ervaring en materieel om uw daken te vernieuwen. Meer informatie via info@vanpeteghem-online.be of via de telefoon op het nummer 057/40 01 43.

 

 

Afbeelding
asbestplaten

 

wij verwelkomen u graag in onze showroom!

 

ShowroomVP

 

bel ons vandaag nog voor een afspraak op 057/40 01 43

 

 

Wij zijn open op afspraak.
Je kan bestellingen via de telefoon of via e-mail doorgeven.
Wij leggen het materiaal zo snel mogelijk voor je klaar.
Als je materiaal klaar is, bellen wij je op om af te spreken wanneer je het kan komen afhalen.
Zo wordt je sneller en efficiënter bediend!

45 medewerkers en meer dan 2000 klanten
in binnen -en buitenland.

IJzersterk in stalinrichting

Sinds 1955 bouwt de firma Vanpeteghem gestaag aan zijn reputatie als specialist in stalinrichting en silobouw. Geert en Hilde Vanpeteghem runnen het bedrijf van stichter André, zoon Dries vult de rangen aan.

Sinds 2014 stelt het bedrijf ondertussen 45 werknemers te werk, draait het een omzet van 12.000.000 euro, bedient het meer dan 2000 trouwe klanten en staat het in voor de verwerking van 2000 ton staal en 300 ton inox per jaar.

 

 

  • Meer dan 60 jaar ervaring in de sector
  • Professionele specialisten en vakmensen
  • Full service vanaf ontwerp, budgettering tot levering en plaatsing
  • State-of-the-art machinepark
  • Sterke klant verbondenheid

wij ontwikkelen voor u een gepersonaliseerd plan
voor uw volledige installatie.


wilt u telefonisch contact opnemen met één van onze vertegenwoordigers? Verstuur uw gegevens en we zullen u zo snel mogelijk contacteren.

onze telefoon 00 32 57 40 01 43 staat ook voor u open tussen 8:30 tot 17:30 van Maandag tot Vrijdag – we denken graag met uw mee over hoe we uw bedrijf kunnen helpen.

Download hier onze brochure 2023-2024: 

frontpage

 

 

facebook
Vanpeteghem stalinrichting

ONZE MISSIE

up-to-date precisie machine park, om de hoogste kwaliteit te leveren voor elke klant, op elk project.

We use cookies on our website to support technical features that enhance your user experience.

We also use analytics & advertising services. To opt-out click for more information.